Skip to main content

10 бежански персонажа, с които промиват мозъците на децата ни!

СОФИЯ: Щателно проучване на елитни педагози и специалисти по 25-ия кадър направиха подробно проучване, откривайки доста плашещи резултати: САЩ и ЕС са подели мащабна кампания за учене на токсична толерантност сред подрастващите, като пробутват в главите им асоциации за бежанци и тяхната позиция в обществото. Колегите ни предоставиха подробен списък с “опасните” герои, които трябва да избягваме, за да запазим децата си нормални, както следва:

1. Оскар боклученото чудовище

OscarS37[1]Известен още като Оскар киселяка, този персонаж е асоцииран с непрестанното си пребиваване в кофа за боклук. Освен това характерът му е доста демонстративен и дистанциран от другите мъпети по знаменитата улица Сезам.
И в типично бежански щрих – разполага със смартфон, за разлика от останалите живущи край него.

 

2. Алф

Потърпевш на трагедията на вече несъществуващия Мелмък или злонамерен извънземен организъм, дошъл да  яде котките на нищо неподозиращото домакинство на семейство Танер? Въпреки изненадващото гостоприемство на семейството, Алф не показва почти никаква форма на благодарност, не изкарва пари, не плаща сметки и е постоянно пречка за всички. Напук на това, на него изобщо не му пречи този факт и продължава да обитава чуждата къща безнаказано.

3. Буч (Черната котка от Том и Джери)

111Буч е много показен пример за бежански персонаж, в който се вижда как черната котка непрестанно се меси в личния живот на Том, опитва се да вземе приятелката му, работата му и дори вечерята му – Джери. Произходът на котката в анимационния филм е неизвестен, знае се само, че Буч е улична котка. Но е видно, че на някой граничен пункт някой, някъде е взел едни пари, за да може това да се случи.

 

4. Супермен

Superman[1]Въпреки многобройните му слъзливи истории за вече несъществуващата планета Криптон, не можем да не отразим факта, че Кларк Кент е извънземно същество, което идва на Земята и налага своите възгледи и порядки. Неговата форма на правосъдие включва ръкопашни схватки, които често свършват зле за престъпилите закона. Мантрата на Супермен е: “И за най-малкото престъпление трябва да се срути половин град, да си знаят!”

5. Спиди Гонзалес

1111Едва ли има по-ярък пример за емигрант от бързоходната мишка Спиди Гонзалес, която не веднъж или дваж бяга от всякаква форма на отговорност, когато ножът опре до кокала. Мишката е толкова добра в монетизирането на присъствието си, че дори успя да основе куриерска фирма у нас на свое име (Speedy) и да създаде неразрушим монопол до ден днешен в българската спедиция.

 

 

 

 

 

6. Малката русалка Ариел

arielНе стига, че идва от морето само заради една любовна афера, но за сметка на това и не може да говори. Малката русалка целенасочено се лишава от собствения си глас, за да може злонамерената Урсула (играеща ролята на трафикант на хора) да и помогне да стигне до сушата. В следствие на това е видно, че Ариел просто иска да кандидатства за социална пенсия за инвалидност. Дали ще се изненада, когато вместо така желаните готови пари и дадат работа в предприятието Тих Труд?

7. Покахонтас

pokahontas[1]Изключително тъжна история, в която жадна за европейско гражданство чужденка краде сърцето на храбър европейски пътешественик само и само, за да я заведе обратно вкъщи. Да, хората наистина могат да стигнат до много плашещи крайности за нов живот зад граница…

 

8. Санди катерицата от Спонджбоб квадратни гащи

sallyНужно ли е дори да обясняваме защо един гризач няма място сред това богато на МОРСКИ видове общество? Не стига, че съвсем нагло се е нанесла там, но си е позволила да си построи дом, който да е в контра с разбиранията и възприятията на коренното население – а именно лесна за обезводняване, пълна със въздух кабина, в която тя си живее както прецени за добре, без грам да я притесняват околните и тяхното мнение по въпроса.

 

9. Таласъми ООД

114Внимавайте какво се крие в килера ви.. Може да е свръхестествена форма на живот, дошла от паралелно измерение, за да ви лиши от всичко, което сте изградили досега с пот и кръв. Феноменалното тук е, че преди да тръгнат на своеобразните си походи към истинския свят, таласъмите биват обучавани, че хората са токсични и че от тях се умира, всявайки още повече расова омраза и напрежение между обществените слоеве. Утре ще поискат таласъмски Шариат, май май?

10. Бен 10

angry-ban-10[1]Бенджамин Тенисън е 10 годишно момче, което прекарва лятната си ваканция в компанията на дядо си и братовчедка си Гуен, когато намира часовник, пълен с извънземни форми на живот … Нещо като интергалактически сал за пренасяне на планетарни бежанци, бягащи от неприемливите условия за живот из техните слънчеви системи? Нима е толкова трудно да прозрем фрапиращата истина?

11030 прегледа 2 прегледа днес