Skip to main content

ЕКСКЛУЗИВНО! Интервю с БОГ! Само в Манарче!

ПОРТИТЕ НА РАЯ: След продължителна e-mail кореспонденция и телефонни обаждания между нас и PR агенцията на най-влиятелната фигура във Вселената, успяхме да насрочим час и дата за най-дългоочакваното интервю с Бог, чакано от хиляди години насам.

На наш екип бе предоставена стая с декор, подбран с любезното съдействие на Рая, както и ред удобства и привилегии, като например да видим кои известни личности са тук (Тодор Колев) и кои в Ада (Доналд Тръмп – душата му отдавна е в ада, физическото му тяло просто се влачи към трагичния си край).

За съжаление Св. Петър прекъсна нашето ровене в архивите и приветства в стаята нашия гост, където проведохме интервюто:

godddd
Бог позира с новоприетите загубени души минути преди да преминат райските порти. По техни сведения трябва да са четирима, но техният приятел Кайл не бе допуснат в Рая, поради “етнически причини”.

– Здравей, дядо Боже!
– zdr, 4ado moe (опитва се да е модерен).
– Как си, как е синът ти, как върви в Рая?
– Добре е, снощи правихме сбирка с момчетата. Исуската набиваше Радлер цяла вечер… А бе винаги съм виждал нещо странно в това момче. Не казвай на никого (бел.авт.: Обещава), но имам подозрения, че Исуската може да е гей. Там тази изцепка с Юда ми лъха на любовна драма, затова едно време пратих Мария Магдалена за всеки случай. Иначе партито беше супер, Светият дух се превърна в кучето на Бойко и всички го гушкахме! *смее се*
– Наскоро тръгна слух от папа Франциск, че дислайк бутона, който плануват от Фейсбук ще доведе до края на света… Истина ли е това? И изобщо какво мислиш за комуникацията в интернет?
– Виж сега, нямам планове за Армагедон, за 2015г. (Молете се да не се напия, че тогава стават инциденти!*смее се, но не и аз*). Това е просто Ватикански PR. Иначе нямам против хейтърите в интернет, те са просто изгубени души, които чакат в преизподнята, а там Wi-fi-ят е бавен и те изливат негативите си където сварят.
– Добре, а кажи ни от твоя гледна точка какво става с бежанците, защо това се случва?
– Ами то и в Ада има голям поток от кандидат-бежанци за Рая, даже няколко приютих онзи ден у нас. Иначе стискам палци да се оправят нещата.
– Добре, а бидейки върховната единица в нашата Вселена как можа да допуснеш нещо като Биг брадър да се случи?
– А вие, мили хора, кажете ми с чий акъл допуснахте Гери Никол? Едно време Жана Д’Арк прави разни схеми и и се случи случка…
– В смисъл?
– Просто казвам, че когато жена се опита да бъде нещо, което не е и се случват лоши неща. Ето, виж в интернет не я оставят на мира!
– Добре, а някакви проекти за в бъдеще? Има ли нещо, което Бог иска да сподели с широката публика?
– Да, в момента тече разработка на нов литературен проект. Понеже последната ми книга беше издадена преди 2000 години реших, че е време за нова. Ще се казва „Библия 2.0” и ще е съвременен вариант на първото издание, тъй като, когато го писах бях млад бунтар и много хора го интерпретираха грешно. Ще има много промени, като ще изложа пълната история за сътворението, смисъла на живота и истината зад падението на Сатанаил.
– Добре, ще очакваме с нетърпение. Нещо за финал?
– Не бъдете задници и мислете с главите си. Цунки!

6150 прегледа 4 прегледа днес