Skip to main content

Пияният язовец: Аз съм просто жертва на обстоятелствата!

БАЛТИЙСКО МОРЕ:
Както вече ви е известно, женски язовец във видимо нетрезво състояние беше открит проснат на плаж по морската плажна ивица в Полша. До нея били открити 7 празни шишета от бира, за които се предполага, че са изпити в рамките на много кратко време.

Направената на място документна проверка установила, че язовката се казва Ола и това не е първият случай, в който извършва подобно деяние.

“Просто животът ми е тежък, разбирате ли” сподели тя пред наш кореспондент “Нищо в Полша не върви добре за такива като нас. Почвата е неблагоприятна и всеки път, когато си изкопая жилище то пропада. Съседите ми не ме харесват и постоянно ме малтретират, като ми пращат анонимни мейли с омразни слова. Чести посягам към чашката, за да отпусна напрежението”

Язовката Ола прекъсва интервюто си с нас за няколко момента, за да избърше сълзите от очите си, след което продължи:

“Трудно е. Просто е трудно да запазя душевно равновесие. Раждам по три деца на всеки 2 месеца, мъжът ми не може да си намери работа, а Полската система за социални помощи все още не приема язовци. Дори в момента Роман не е вкъщи и не знам къде е. Редовно вечеряме боклуци, които откриваме в близките контейнери. До такава степен сме свикнали на този начин на живот, че когато донеса нещо от магазина децата изпадат в еуфория!” – Нарежда през сълзи язовката.

На изпроводяк тя почерпи нашия кореспондент с един тик-так, който пазеше за гости и отправи своята финална молба:

“Само ви моля да разкажете историята ми на колкото се може повече хора. Нека всички разберат, че всяка история има две страни и че има причина за всичко случило се”

5186 прегледа 4 прегледа днес