Skip to main content

Лиляна Павлова е поканена на закуска с Барак Обама.

ВАШИНГТОН: Министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова ще закусва с президента на САЩ, Барак Обама, сподели вчера в социалната мрежа Twitter. Тя ще присъства на молитвената закуска на държавния глава със съпруга си и Цветан Цветанов.

Над 3000 души ще присъстват на събитието, от различни части на света, с различни вероизповедания и професии. Твърди се, че така се обменят идеи и се сплотяват хората с различни възгледи и разбирания.

Лиляна Павлова се гордее с поканата и коментира: “Това е една голяма възможност за нас, като нация да се покажем в най-добрата си светлина! Смятам, че сме идеалните хора за целта и че ще покажем на американците, че не сме далече от тях!!”

Цветан Цветанов обещава да направи добро шоу за присъстващите, като цели да покаже българският ни дух с неговата кампания против алтруизма.

“Не мога да разбера какво се случва”, коментира Барак Обама, “Всеки път, когато се опитам да закуся като нормален човек ми се натрисат няколко хиляди души в къщата и ми говорят за мир и спокойствие?! Дори не знам как успяват да влязат всеки път, кой ги пуска и защо. И ми сядат по масите и ми ядат храната и ми говорят за мир и разбирателство, че и за капак речи ми искат. А аз още не съм ял, за Бога. После, защо пия бира в 11 сутринта…”

6456 прегледа 4 прегледа днес