Skip to main content

И тази нова година се намериха достатъчно задръстени хора, които да пострадат от пиратки

Невероятно, но факт! Въпреки дългогодишната традиция, свързана с употреба на пиротехнически изделия около коледно-новогодишните празници, все още се намира някой кретен, който да пострада от пиратки.

Тази година колекцията ни от дебили, които не могат да разберат големия надпис на пиротехническите изделия, гласящ “НЕ ГО ДРЪЖ В РЪКА, ИМБЕЦИЛ!” наброяват около 145 души само в София. Варна се е разписала с трима души, Сливен също с три и Пловдив – отново с три. Можем да заключим, че всеки един от тези градове разполага със своя локализирана версия на тримата глупаци, с които бихме искали да се срещнем за интервю.

Единствено във Велико Търново не са регистрирани постъпили хора с наранявания, свързани с пиротехника. Браво, Велико Търново! Или живущите там са от стомана и пиратка ги не лови или IQ-то им нараства постепенно.

Image_5207232_126[1]
Кадър: Nova TV
Отвъд хилядите стресирани домашни любимци, които са преживяли най-ужасяващата нощ през живота си, скачайки от балкони и припикавайки подкреватни пространства, някой олигофрен е успял да запали малък пазар в Пловдив с ракета.

Според очевидци, въпросният генетичен недостатък е запалил бензиновия резервоар на камион, паркиран в района, което е допринесло за изпепеляването на търговската част.

7316 прегледа 2 прегледа днес