Skip to main content

Най-накрая допуснаха Калин Терзийски в студио на БНТ, той па взе че си тръгна.

СОФИЯ: На 28.11.2015 на гости в телевизионното предаване Плюс това по БНТ бяха поканени  Емил Джасим, Калин Терзийски, Павел Езекиев и Константин Нушев, с цел провеждане на дискусия на темата “Свобода или сигурност”. Беше много радостна новина, че най-накрая са пуснали Кайо в ефир, за разлика от миналата година, когато не го допуснаха в студиото на Всяка Неделя и това прерасна в голям скандал.

В първите минути на предаването, обаче,  Калин Терзийски сподели, че в Ирак, откакто се борят за свободата и срещу тоталитарния режим са убити 500 хиляди цивилни граждани, борейки се за свобода, убити от европейци и американци и веднага след това демонстративно напусна студиото, без ясна причина за това, след което се запъти към личния си автомобил и потегли с мръсна газ под звуците на Linkin park.

Експерти коментират, че поведението на писателя и лекар са породени от т.нар. “втори пубертет” – фаза в живота, която се случва на възрастни хора, имащи бунтарска енергия, която не е изразходвана когато трябва.

“Нормално е за голяма част от съвременните тийнейджъри да цитират определени трагични моменти от човешката история асоциирани със САЩ и Западна Европа, за да се почувстват над нещата и готини.”,коментират специалисти.

Тази теория обяснява нелогичното поведение на Калин в ефир. както и доскорошния му статус, в който обявява, че е възможно скоро да не е между живите и моли хората в интернет пространството да опишат добрите дела, с които го помнят. Такъв тип зовове за помощ и внимание са присъщи на объркан и кипящ от хормони тийнейджър.

Близки на писателят споделиха, че писателят ще се изрусява и планира няколко пиърсинга в антуража си.

Потърсихме Калин за коментар, но се беше заключил в стаята си и не искаше да вижда никого.

3542 прегледа 2 прегледа днес