Skip to main content

ПП Атака пускат нови промоционални материали насочени към най-малките

ПЛОЩАД СЛАВЕЙКОВ: От пресцентъра на АТАКА обявиха, че от днес са пуснати в обращение в търговската мрежа няколко тестови продукта, с които партията цели да разшири сферата си на влияние у децата между 1-12 годишна възраст.

За целта партията е подписала договори с подизпълнители към различни производства за детски играчки и лакомства, като засега са финализирани три основни продукта:

1. PEZ фигурка с Волен Сидеров

volen pez

Тази иновативна фигурка, произведена под строгия качествен контрол на PEZ се очаква да бъде хит сред малчуганите. Корпусът е произведен от неръждаема стомана, а главата умалена отливка от лицето на лидера на партията.

Освен, че върви в комплект със свои специални бонбони, които никой не е виждал досега, самата фигурка има специални функции, които я отличават от досегашните стнадартни диспенсърчета.

Продуктът има сензори за движение и удар и в зависимост от това как го третирате ще издава определени звуци.

Например, при леко побутване отстрани фигурката ще ви помоли по изключително учтив начин да се извините около седемстотин пъти.

Ако чукнете леко с пръст челото на пластмасовата реплика на лика на Волен Сидеров ще чуете викове за помощ и бурно настояване, че сте посегнал пръв.

От качествения контрол на производителя предупреждават, че изкуственият интелект на продукта е много засилен и на този етап ще е желателно да го държите настрана от всякаква форма на мобилни телефони, защото “има навика да ги крие и чупи.”.

2. Kinder НАТФИЗ

Немският концерн, произвеждащ лакомства с играчки за най-малките се е заел с грижливите приготовления около серията яйца на АТАКА.

Вдъхновен от доскорошното покушение над учебното заведение, производителят е създал лимитирана серия шоколадови яйца, в които вместо играчки ще има по едно опасно оръжие и на листчето, приложено в комплекта вътре ще има упътване стил “на оружие”, което гласи:

“Здравей, млади момко! (Ако си момиче – дай това на брат си или го изхвърли и не ни купувай яйцата повече!) Радваме се, че успя да се достигнеш до нас, насред нашия поход за всеобщ мир и равноправие. Ние сме АТАКА. Мирна партия, създадена да пази България и да бие лошите. Ако това те вълнува – те молим да вземеш приложените в пластмасовия контейнер оръжия и боеприпаси и да се ориентираш до най-близката циганска махала. Искаме да направиш такова меле, че да те дават по новините – ние гледаме всяка емисия. Ако успееш – то значи си приет в нашите редици и скоро ще се видиш с наш кореспондент. Очакваме те скоро!”

3. Детска книжка: Волен здрав носи

volen knijka

След появяването на бял свят на Волен-младши, Волен-старши пожела да сподели радостта си с децата, като за целта написа 750 страници книга, в която описва как пренася детето от болницата до колата си.

Допълнително на всяка една подробно описана случка с детето е поставена *, която долу винаги е описана по един и същи начин “Тука детето не плаче!!! – Бел. Авт.”

“Очаквам книгата да е бестселър – не виждам причина да не е. Аз лично я прочетох 20 пъти и все още ми е интересна!” – Коментира лидерът на АТАКА, “Също искам да споделя, че планирам втора част отсега, която да е за транспорта на детето от акушерката до вкъщи!”

Книгата скоро ще е достъпна за широката публика ексклузивно на площад Славейков, а първите 200 копия ще са с автограф и лично послание от Волен-старши.

2152 прегледа 2 прегледа днес