Skip to main content

ШОК!! Нова тийн дрога удари улиците!

ПРЯКО ОТ НАДЕЖДА:
Служители от магазини за хранителни стоки и домашни потреби споделиха с нас, че нараства потреблението на нов вид дрога, която представлява сериозна заплаха за здравето на съвременната младеж, а лесната и достъпност спъва всякаква форма на законова намеса за спирането на пласмента и.

“Наскоро пристигна нов внос чесън с много странна миризма и цвят” сподели касиер от веригата 345, след което допълни: “Никога досега не сме виждали такова нещо – няма нито държава на производство, нито някакви отличаващи маркировки. Главите дойдоха в насипен вид и веднага започнаха да привличат вниманието на клиентите.”

Огромният интерес към стоката първоначално не направил сериозно впечатление на работниците в магазина, но скоро играта загрубяла, когато при липса на чесън клиентите ставали агресивни и започвали да буйстват из търговската част.

“Едва тогава реших да проведа свое разследване и открих, че младежите пушат чесъна като марихуана. Беше стряскащо първо, но в последствие се замислих, че с всички тези ГМО-та сигурно са вкарали канабис или някоя друга отрова в чесъна” – каза пред наш представител охранител на мини маркет, пожелал анонимост.

Ако Вашето дете има разширени зеници, проблеми с концентрацията, често използва реплики по телефона като “аре се начесаме брат” или “неска съм нечесън”, ако често посяга към таратора, ако ползвайки чеснов сос се изнервя, че “само хабиш материал”, ако гледа с отвращение главите лук, които складирате на балкона, то Вие имате наркоман.

От Пирогов предупреждават, че чесновата наркомания е изключително опасна и изгражда зависимост еднакво физически и психически. Жертвите на дрогата бързо губят представа за реалността и случващото се около тях и описват състоянието като “баааааси филма чуек”. При дълготрайна употреба, обаче последиците са по-сериозни и от тези, които може да причини марихуаната.

Все още са неизвестни активните вещества в дрогата. Мобилизирана е група Британски учени и един екстрасенс, които ще стигнат до дъното на тази мистерия, докато междувременно екипи на Българската жандармерия са поели задачата да конфискуват всичкия чесън от търговските вериги в София, а след това и страната.

495512 прегледа 2 прегледа днес