Skip to main content

Зов за помощ! Помогнете на zhelyo да стане първият демократично избран олигарх!

СОФИЯ: Днес на Българската политическа сцена изгря нов кандидат-олигарх, в лицето на Самуил Петканов, известен още като човека, дето пише смешки на интернет в сайта си Не!Новините, медия но. 37 в страната. Това, което отличава неговата кандидатура е факта, че използва един от многото crowdfunding базирани сайтове, където е пуснал в ход своята кампания за набиране на 1 млн. Български лева, с които да придобие статут на олигарх. Засега сумата е набъбнала до 97$ и то само за първия ден.

Нуждата от чорапи е видна, щом досега Самуил си е купувал по 1 чорап и от него е правил два. Или това, или доизноства терлиците от детството и затова се показва с 50% чорап на тази снимка.
Нуждата от чорапи е видна, щом досега Самуил си е купувал по 1 чорап и от него е правил два. Или това, или доизносва терлиците от детството и затова се показва с 50% чорап на тази снимка.

Целта на кампанията е съвсем проста: Съкратяване на пътя на олигархизирането на конкретната личност, чрез директни дарения към него, намалявайки щетите към обществото и оставяйки голям прозорец за покупка на нови чорапи, които ще отидат към добра кауза, уверяваме ви.

Допълнително към това кампанията предлага не!виждани досега бонуси за всеки, решил да подкрепи смелото начинание, а именно:

За 1 дарен долар ще осъзнаете, че дори тази мижава сума е предостатъчна, за да изпитате задоволство от себе си и статистически да се почувствате част от нещо голямо (колкото и незначителна да е тя).

За 5 дарени долара ще изпитате сходна вълна от персонално задоволство, но с 5 пъти по-големи мащаби. Това е 500% ръст и то само за някакви си мижави 4 долара отгоре!

За 20 дарени долара (което е еквивалента на 30 хляба) Самуил обещава своето фейсбук приятелство, нещо с което ще можете да се похвалите пред близки и роднини зад граница, да го адресирате по малко име и от време на време можете да го тагвате на статия от сайт със съмнителен произход и да изглеждате модерни и в крак с времето.

За 200 дарени долара Самуил ви уверява, че няма да спи с вас, но ще предостави равностоен на това подарък – снимка на зърно по Ваш избор, например лявото (това зърно след това можете да монтирате върху женски гърди и да бъдете популярни фейсбук активисти, против цензурата на женската гръд!)

За 1000 дарени долара ще можете да спрете за миг и да осъзнаете всички хубави неща, които е можело да бъдат сътворени с тези пари. Един чифт разплакани детски очички гледат жадно, едни малки, студени ръце посягат към щанда с учебници и ученически пособия и остават празни, тъй като продавачът иска пари. Сега си представете как това дете тръгва надолу по улицата с разбито сърце, че никога няма да осъществи мечтите си, а в мозъка му е заключена тайната за излекуване на рака… И все пак благодаря!

За 600000 дарени долара на всички ни е ясно, че господин Пеевски просто иска да създаде лоялна конкуренция и е решил да види докъде ще стигне.

Младият олигарх също има планове да бъде монтиран неговият лик на всички банкноти в обръщение, като различните по стойност банкноти ще са с различен цвят.
Кандидат-олигархът предложи преди време своят лик като фундаментално решение на финансовата криза в Гърция. 

Младият олигарх също има планове да бъде монтиран неговият лик на всички банкноти в обръщение, като различните по стойност банкноти ще са с различен цвят.

“Желая да се получи нещо като играта монополи само че всичко да е мое и как ще изглеждат парите да избирам аз. Също ще обясня на всеки беден човек колко е тежко и трудно да имаш много пари, за да млъкнат и да не се обясняват колко им е гадно!”, коментира той.

Самуил също обещава, че ако стане първият демократично избран олигарх ще започне да публикува вдъхновяващи снимки, с внимателно подбрани фрази, съдържащи ключови думи, за да рефлектира на по-голяма аудитория. Неща като “Ти можеш”, “Бъди себе си” и “Живей за мига” са само част от постните постове, които ще се превърнат в ежедневие по фейсбук профила му.

“Също ще купувам мачове, като ще давам на всеки, който е дарил за моята кампания резултатите, като от печалбите ще ми дава процент. Фифти фифти!” – коментира той във фейсбук.

Съпругата на Самуил, Милена, също няма търпение да ходи в елитни ток шоута с водещи, като Гала, където да обсъждат надълго и нашироко полезните страни на дивата тракийска ягода, дали пиенето на вода е вредно и поредната кройка на хомеопатична рокля, извезана от слънчева светлина и астрологическа лава. Между предаванията естествено трябва да се ходи в селектирани заведения, където да се правят сметки от порядъка на брутния вътрешен продукт на Боливия и то само за чаша кафе и бисквита.

Потърсихме zhelyo за коментар, но получихме директен отказ за всякакви бирени дейности, докато той не придобие статут на първия демократично избран олигарх. Затова ви молим да кликнете на линка долу и да изпратите всичките си пари за тази добра кауза.

Money goes here.

4359 прегледа 2 прегледа днес