Skip to main content

Хомеопатични трансплантации на органи хит във Франция, скоро и у нас!

ПАРИЖ: Френският хомеопатичен доминатор Боарон обяви, че след десетки години изследвания и упорит труд са успели да разработят нов метод за трансплантиране на органи, базирано на фундаменталните вярвания на хомеопатията.

“Една клетка от бъбрек е достатъчна, за да се генерира цял орган!”, коментират специалисти, “Поставяйки клетката във вода нейните свойства ще се мултиплицират. Представете си водата като един 3D принтер, който умее да усвои и предаде функциите и структурата на клетките, изграждащи съответния орган. Ето това целим!”

Процедурата ще се състои от това да се представи 1 клетка от специфичен орган или тъкан, която се желае да бъде трансплантирана, след което ще се разреди разтвора няколко хиляди пъти, за да се увеличи потентността му. После разтворът ще се налива в балон с формата на липсващия орган и ще се трансплантира в тялото на пациента.

В следствие на процедурата хиляди французи се наредиха на опашка пред новооткритите хомеопатични клиники на Боарон, където процедурите се извършват с 50% отстъпка за първите 100 пациента.

Скоро новата модерна медицинска практика се планира да се наложи и у нас, като Здравна каса обещава да поема част от лечението.

4907 прегледа 2 прегледа днес