Skip to main content

Изпотеният мъж в метрото – И аз душа нося!

ВРЪЗКА С ЛИНИЯ 2: Изпотен мъж на име Гроздан се изповяда пред наш кореспондент след като отнесе поредната порция погнусени погледи и цъкания с език в метрото.

“Писнало ми е, да ви кажа честно. Не може човек да се придвижи от точка А до точка Б, без някакви вперени погнусени погледи, демонстративно сумтене и тюхкане.” Мъжът повдигна ръце, за да покаже изпотените си мишници, при което няколко души побягнаха и малко дете се разплака, “А аз съм зает човек. Бързам непрекъснато по ангажименти и съм под огромен стрес.”

Докато слушахме изповедта на набедения за ниска лична хигиена мъж забелязахме как влака спря и никой не посмя да слезе на перона. Гроздан се обърна демонстративно закрачи към отворените врати на метрото, при което влакът тръгна с отворени врати, прегазвайки 10 пътника.

“Ето, бягат само като ме видят. А не разбират, че това е естествена телесна функция. Е оня ден – жена кърмела в мола, не било проблем, щото било непреодолима телесна функция, а аз в едно метро не мога да се изпотя. И най-лошото – колкото повече ме гледате, тюхкате и пишете гневни статуси за мене във фейсбук – толкова повече ще се потя от притеснение.”

2869 прегледа 4 прегледа днес