Skip to main content

НЕВЕРОЯТНО! Вкараха учтив служител от Praktiker в Червената Книга

ЦАРИГРАДСКО ШОСЕ: Екип от БАН посети днес обект на верига магазини Praktiker с единствената цел да картокекира в Червената Книга бай Иван от секция “строителство”. Причината за внезапната почест бе доскорошното учтиво отношение на работника спрямо 10 поредни потенциални купувача, разглеждащи стоките по рафтовете, а това нещо е нечувано в тези среди.

Бай Иван бе трогнат от внезапните почести от БАН и се изчерви, когато се опитахме да му вземем интервю, което той настойчиво отказа под претекст “Нищо особено не сън направил, просто си върших работата”.

Хрантутестият чичак е любимец на редовните купувачи в магазина, тъй като винаги вади “нещо тънкана” от заден рафт за редовни купувачи, често черпи с тенекиената манерка от домашарката, която е правил в мазето на буксониерата си в Горубляне и винаги е в добро настроение.

“Бай Иван е уникален случай. Е, случва се да понабие тоя оня за без нищо, ма то си трябва, за да се внася баланс в екосистемата на магазина. Като цяло – хора като него са рядкост и са на изчезване!”, сподели мениджърът Човешки ресурси.

За добрите си дела Бай Иван бе награден с нова, тунингована стоманена манерка, часовник Q&Q и безплатна едномесечна карта за градски транспорт.

3037 прегледа 2 прегледа днес