Skip to main content

От Ада потвърждават – човекът измислил Excel ще гори в ада до края на света!

ДЕВЕТИЯТ КРЪГ НА АДА:
От управата на пъкъла обявиха в последната си прес-конференция, че с приоритет за приемане е човекът, създал Microsoft Excel.

Причината е, че след като Сатаната се опитал да направи таблица с формула, за да изчисли прибраните души за месец Юли, програмата решила да покаже рогата си и да действа на своя глава.

“Опитвам се да селектирам ред, за да вкарам формула, не го уцелвам с 2 пиксела и цъкам между редовете и ме праща на дъното на файла. Не стига, че проклетата стрелка се превръща на шибан плюс, но поне да имаше индикация къде цъка това нещо”, жалва се Луцифер.

“За капак таблицата ми беше инициирана в стар .csv формат, който единствено работи с import/export функцията на душевния ми софтуер. И тъй като поради някаква причина файлът, над който работех не се запамети ми се загубиха 3 дни работа. Сега на опашката имам няколко милиона души и не мога да ги сортирам! Ще го вкарам в деветия кръг този нещастник!”

От дежурния екип дяволи на нощна смяна споделиха, че въпросният човечец ще бъде позициониран в една стая с Адолф Хитлер, Йосиф Сталин, човекът дал книжка на Максим Стависки, император Хирохито, Торквемада, оня нещастник, дет’ все се предрежда в LIDL и много други.

3399 прегледа 2 прегледа днес