Skip to main content

ШОК! Бесен видинчанин нахапа 500 комара, било фейсбук предизвикателтво

ПРЯКО ОТ АРЧАР:
Жител на северозападното село бе прибран по спешност от Видинската спешна помощ, поради съмнения от инфекция на устната кухина в следствие на успешен опит да нахапе 500 комара. По първоначални данни видинлията е бил уведомен от деца в махалата, че има ново фейсбук предизвикателство #UhapiKomarChallenge, който се състои от това да ухапеш максимален брой комари за максимално кратко време.

“Па они децата ми прикаат теа работи и си викам е па оно уточка ме изедоа тия комаре, те съга че им го врънем” ,сподели пред наш кореспондент пострадалият Кольо Мегдански с блеснали очи. “И оти е написано там у онова, дето децата го кльоцат фесбук месбук я си реко па че ги едем, оти да ги не едем? Цел живот ми бръмчи тоо пустиняк на главата, чумичката да го тръшне! Че ме апат комарете, ма я че ги уапем пръв!”

Техниката, чрез която Кольо е постигнал желания резултат е била просто да скъса комарниците на стаята, в която спи и за отрицателно време стените и се изпълнили с досадните насекоми.

“Они почнаа да улазат ‘га че са дома си, нината мамица. Ма отка ги наядох не смеят у селото да припарат, сите бегат у Синаговци! Да си знаат, че ка излезем от тука па че ги гньетем, ич нема да им простим!”

2644 прегледа 2 прегледа днес